preloader
loading...
Leaseweb Cloud 330 Airplane
 
pilot

Groeten uit de cockpit

LeaseWeb laat u op spectaculaire wijze kennis maken met de Cloud! Dat doen wij met ons eigen vliegtuig: de LeaseWeb Extra 330LT. Dit is een uiterst wendbaar toestel met een topsnelheid van bijna 400 km.

Embrace the clouds

Programma

U krijgt u per email bevestigd wanneer en hoe laat uw vlucht vertrekt vanaf Lelystad Airport. We verzoeken u vriendelijk om een half uur voor aanvang van de vlucht aanwezig te zijn.

De gehele vlucht zal ongeveer een uur in beslag nemen. Voordat u de lucht in gaat zult u een beschermende overall en een parachute aantrekken. U blijft vervolgens ongeveer een half uur in de lucht, afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden en hoe u zich voelt tijdens de vlucht. Met de piloot spreekt u af hoe spannend de vlucht wordt. De Extra 330LT is geschikt voor intense aerobatics, maar u kunt natuurlijk ook een rustige vlucht beleven - de keuze is aan u.

Het LeaseWeb vliegtuig is uitgerust met camera's, zodat u na afloop van de vlucht een mooie herinnering op USB-stick meekrijgt.

Ter Voorbereiding

Om de vlucht zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen vragen we u een aantal voorbereidingen te treffen:

1

Eet en drink enkele uren voor de vlucht niets of slechts weinig (uiteraard zorgen wij na afloop van de vlucht voor een hapje en een drankje)

2

U zult een beschermende overall en parachute aantrekken, draag daarom comfortabele kleding waar u goed in kan bewegen

3

De stoelen voor de piloot en passagier in de Extra 330LT zijn relatief klein. Heeft u het geluk om van het leven te kunnen genieten en zwaarder te zijn dan 100 kg, of bent u langer dan 2 meter? Houdt er dan alstublieft rekening mee dat er een kans bestaat dat u niet in de stoel past.

piloot blauwdruk

vliegtuig

De Extra 330LT wordt ook wel de "Speed Demon" genoemd. Het vliegtuig wordt aangedreven door een Lycoming AEIO-580 motor, die beschikt over 315 pk. Dit maakt de Extra 330LT het snelste niet-turbocharged vliegtuig met een enkele propeller! Het vliegtuig kan een topsnelheid behalen van bijna 400 km/u en is gebouwd om tot 10G aan te kunnen. Dit maakt ‘gewoon’ vliegen met de Extra 330LT is al een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over de Extra 330LT kunt u vinden op de website van Extra Aircraft.

vliegtuig blauwdruk

See you in the clouds!!

cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
small plane
medium plane
large plane
contact
close